Ukens 16 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 16 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett - Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 16 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Roland om Bakkafrost, og med Collett om Dolphin Group og Subsea 7. Roland og Collett er enige om Det norske, DNB og Marine Harvest.Ukens 16 anbefalte aksjer Algeta BakkafrostDet norske DNB Dolphin Group Kværner Lerøy Seafood Group Marine Harvest Opera Software RCCL SalMar Seadrill Sparebank 1 SR-Bank Statoil Subsea 7 TelenorArctic har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 15/7), med en avkastning på 21,3 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 7,4 og 4,0 prosent.Hovedindeksen er opp 9,2 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs