Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett - Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Roland om Bakkafrost, og med Collett om Dolphin Group og Subsea 7. Roland og Collett er enige om Det norske, DNB og Marine Harvest.Ukens 17 anbefalte aksjer AlgetaBakkafrostBWG HomesDet norskeDNBDolphin GroupKværnerLerøy Seafood GroupMarine HarvestOpera SoftwareRCCLSalMarSeadrillSparebank 1 Midt-NorgeStatoilSubsea 7TelenorArctic har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 8/7), med en avkastning på 20,6 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 7,1 og 2,6 prosent.Hovedindeksen er opp 6,8 prosent siden nyttår (2/1).Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs