- Vi er vår bransjes svar på Norwegian

Protector-sjef Sverre Bjerkeli mener de er forsikringens svar på Norwegian. Eller var det kanskje omvendt?

Sverre Bjerkeli, Protector Forsikring. Foto: Finansavisen
Børs

Protector Forsikring la i går frem sterke tall for 2. kvartal.Mens hovedindeksen falt 0,3 prosent, reagerte markedet med å sende aksjen opp 5,6 prosent til 17,10 kroner.Toppsjef Sverre Bjerkeli er ifølge Finansavisen spesielt fornøyd med en "combined ratio" på 81,5 prosent i kvartalet. Tallet måler forsikringsutbetalinger og driftskostnader, dividert på forsikringspremier.- I forhold til andre forsikringsselskaper har vi gjennomsnittlige forsikringsutbetalinger på lik linje med disse, det er derimot på kostnadssiden vi utmerker oss, hevder han.- Norwegian er flybransjens ProtectorBjerkeli sammenligner ifølge avisen prestasjonene med flyselskapet Norwegian.- Kostnadene ligger på omtrent halvparten av bransjegjennomsnittet. Jeg liker å betegne Protector som forsikringsbransjens Norwegian, sier Bjerkeli, før han stokker om:- Som vi sier her i selskapet. Norwegian er flybransjens Protector, fortsetter toppsjefen.Les hele saken i dagens avis.

Nyheter
Børs