Årets lengste børsfall i USA

De amerikanske børsene fortsatte nedturen mandag kveld.

Trader Michael Smyth på gulvet i New York Stock Exchange. AP Photo
Børs

De amerikanske børsene fikk en svak start på uken. Dow Jones endte ned 0,5 prosent til 15.010,74, mens den bredere S&P 500-indeksen falt 0,6 prosent til 1.646,06.Det er første gang i år at S&P 500 har fire røde dager på rappen. Indeksen er dermed på det laveste nivået siden 8. juli.Energisektoren ledet an. ExxonMobil ramlet en drøy prosent. Også finansaksjene gjorde det svakt. De tre mest omsatte papirene på NYSE, Bank of America, JP Morgan og Citigroup falt mellom 1,9 og 2,7 prosent.Ifølge Bloomberg venter investorene på nye signaler fra den amerikanske sentralbanken om stimulitiltakene. Onsdag slippes referatet fra møtet i Federal Open Market Committee 30. og 31. juli.Teknologitunge Nasdaq falt 0,4 prosent til 3.589,09. Apple, Facebook, Google og Tesla steg likevel 1-2 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs