Aksjene stiger på New York-børsen

Tirsdagens handel starter i pluss på New York-børsen.

Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix
Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,24 prosent og står i 3.597,68 poeng, mens Dow Jones står i 15.021,88 poeng etter en oppgang på 0,07 prosent.Utviklingen kan du følge herKina I et intervju med den statlige TV-kanalen China Central Television mandag avviste Kinas sentralbanksjef Zhou Xiaochuan mulighetene for en hard landing for verdens nest største økonomi.- Kinas iboende vekstmomentum er ennå veldig sterkt. Vi vil ikke se en trend med vedvarende nedbremsing, sa han i intervjuet ifølge Wall Street Journal.Xiaochuan signaliserte dermed tillit til Kinas økonomiske utsikter, uten behov for store endringer i pengepolitikken.Samtidig økte han forventningene til at myndighetene vil øke tempoet på reformene i finanssektoren.

Nyheter
Børs