Bedring for Sølvtrans

Sølvtrans hadde 100 prosent beskjeftigelse på alle selskapets fartøyer i 2. kvartal

Foto: Harald M. Valderhaug/Sølvtrans
Børs

Sølvtrans melder om et resultat etter skatt på 30 millioner kroner i 2. kvartal 2013, mot 12 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 1,75 kroner, mot 0,70 kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble 30 millioner kroner, mot 27 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 71 millioner kroner, sammenlignet med 73 millioner kroner i 2. kvartal 2012.Sølvtrans hadde 100 prosent beskjeftigelse på alle selskapets fartøyer i 2. kvartal, opp fra 96 prosent i tilsvarende periode i fjor.- Med full beskjeftigelse av flåten og fortsatt positiv kostnadsutvikling, er vi godt fornøyd med andre kvartal i år, sier administrerende direktør Roger Halsebakk i Sølvtrans.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs