Blandet stemning i Asia

Flere av de asiatiske børsene svinger mellom oppgang og nedgang mandag morgen.

Bilde fra børsen i Asia - Foto: AP
Børs

Det er blandet stemning på børsene i Asia mandag morgen.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,1 prosent. Både fallende vekst i Kina og spekulasjoner rundt obligasjonskjøpene til den amerikanske sentralbanken preger stemningen.- Markedet kommer til å følge nøye med på FOMC (The Federal Open Market Committee) denne uken for å se om der er flere tegn til nedtrapping i september, slik som vi for øyeblikket forventer, sier Martin Lakos i Macquarie Private Wealth til Bloomberg News.I Japan stiger Nikkei 0,22 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,16 prosent.Hang Seng i Hong Kong faller derimot 0,17 prosent, Shanghai Composites er ned 0,20 prosent, mens Kospi i Sør-Korea faller tilbake 0,32 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia klatrer 0,06 prosent, Straits Times i Singapore er ned 0,04 prosent, og børsen i Taiwan faller 0,23 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs