Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, slår Investtech fast etter å ha sett på Nordic Semiconductor.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Nordic Semiconductor som dagen kjøpskandidat på Oslo Børs.- Nordic Semiconductor ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen, skriver Investtech.- Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 15,98 kroner. Objektivet ved 20,13 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca. 20 kroner, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 21,80 kroner, ned 0,46 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 14,74 prosent mens den har lagt på seg 30,54 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs