Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt, slår Investtech fast etter å ha sett på Lerøy Seafood.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Lerøy Seafood som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Lerøy Seafood Group har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 150 kroner og motstand på 174 kroner, skriver Investtech.Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen har støtte ved ca. 144 kroner og motstand ved ca. 172 kroner.- RSI-kurven viser en fallende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en fallende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Torsdag sluttet aksjen på 158,50 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen falt 5,65 prosent mens den er opp 47,44 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs