Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Austevoll Seafood ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, konkluderer Investtech.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Austevoll Seafood som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Austevoll Seafood ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen, skriver Investtech.- Aksjen har imidlertid en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling. Etablert brudd under støtten ved 31.84 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang, skriver Investtech.- Aksjen ligger mellom støtten ved ca 32.50 kroner og motstanden ved ca 36.00 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, slår Investtech fast.- Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter InvesttechI skrivende stund omsettes aksjen for 34,10 kroner, opp 0,59 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen ned 3,94 prosent mens den har lagt på seg 39,18 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs