Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, slår Investtech fast og anbefaler kjøp av aksjer i Deep Sea Supply.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Deep Sea Supply som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Deep Sea Supply Plc har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling, skriver Investtech.- Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 9,16 kroner. Objektivet ved 9,86 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning, skriver Investtech.Aksjen nærmer seg støtten ved ca. 9,8 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 10,05 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen klatret 8,18 prosent mens den er opp 2,03 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs