DNB Markets anbefaler syv aksjer

DNB Markets vraker tre aksjer i sin anbefalte Oslo Børs-portefølje. Én aksje kommer inn.

John Fredriksen. Foto: Scanpix
Børs

DNB Markets tar denne uken Austevoll ut av porteføljen med anbefalte aksjer. Inn kommer Marine Harvest.- Basert på 12-måneders EV (enterprise value)/EBITDA har aksjene innen sektoren blitt relativt sett mer attraktive gjennom de siste månedene. Vi venter et løft i lakseprisene denne uken, og Marine Harvest ser i noe større grad ut til å være giret mot en slik oppgang enn Austevoll, skriver meglerhuset.DNB tar i tillegg Subsea 7 ut av porteføljen etter løftet i forrige uke. TGS vrakes også.PorteføljenKværnerMarine HarvestRCCLSalmarSeadrillSparebank 1 SR-BankWilh. Wilhelmsen ASADNB-porteføljen har steget 3 prosent så langt i år, mens hovedindeksen har steget 11 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs