Flex LNG tjener fortsatt ikke penger

Det var i andre kvartal fortsatt ingen inntekter og rød bunnlinje for Flex LNG.

CEO Philip Eystein Fjeld i Flex LNG. Foto: Iván Kverme, Finansavisen
Børs

Flex LNG melder om et resultat etter skatt på minus 1,15 millioner dollar i 2. kvartal 2013, mot minus 2,22 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 dollar, mot minus 0,02 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 1,15 millioner dollar, sammenlignet med minus 2,22 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 1,14 millioner dollar, mot minus 2,11 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 0,00 millioner dollar, sammenlignet med 0,00 millioner dollar i 2. kvartal 2012.Her er rapporten.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs