Forvalterens fem aksjefavoritter

Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød har for øyeblikket fem favoritter på Oslo Børs.

Leif Eriksrød. Foto: Finansavisen.
Børs

Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød har størst tro på fisk- og finansaksjer fremover. Lakseprisene har vært meget sterke i år som følge av liten volumvekst og sterk etterspørsel, og forvalteren er fortsatt positiv til sektoren, skriver Finansavisen.- Sesongmessig står vi nå foran noen måneder med høy volumvekst og lavere priser. Vi tror imidlertid at aksjemarkedet har inndiskontert en verre nedtur enn den vi tror vil komme. Vi tror derfor det kan være oppside i aksjene igjen når høsten er over, sier Eriksrød, som har Lerøy, SalMar og Bakkfrost som favorittene.Forvalteren liker også finanssektoren, og da særlig bank.- Reprisingen av aksjene har skjedd i takt med økt rentenetto for bankene, så aksjene fremstår fremdeles attraktive selv etter den gode kursoppgangen. Foruten DNB liker vi godt SR Bank som er vesentlig lavere priset. Vi tror ikke disse bankene kommer til å hente inn kapital, sier han til Finansavisen.Les hele saken i lørdagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs