Fraråder å takke ja til budet på Belships-aksjene

Et enstemmig Belships-styre mener gårsdagens bud på selskapet er for lavt.

Foto: Belships
Børs

Sonata AS la mandag morgen inn et bud på bulkrederiet Belships på fire kroner per aksje. Det er 0,35 kroner under fredagens sluttkurs, og aksjen endte i går ned 4,37 prosent til 4,16 kroner.Tirsdag morgen anbefaler et enstemmig Belships-styre aksjonærene å ikke godta budet fra Sonata.Styreleder i Belships og Sonata, Sverre J. Tidemand, var ikke med på anbefalingen.Styret mener at budet ikke reflekterer de underliggende verdiene i Belships, og har foreløpig liten tro på et salg av selskapet."Styret har ikke satt i gang en prosess for å oppmuntre andre industri- og/eller finansielle potensielt interesserte investorer, da styret på dette stadiet ikke tror at et bud på selskapet vesentlig vil øke aksjonærverdier, samt at de på grunn av den nåværende aksjeeierstrukturen ikke har noen realistiske forventninger til at alternativt budgivere vil dukke opp", heter det i meldingen.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs