Han sikret seg nytt, kriserammet selskap

Ukjent investor har for andre gang på få måneder sikret seg et kriserammet, børsnotert selskap.

Oslo Børs. Foto: Scanpix
Børs

Mandag ble det kjent at Kristian G. Lundkvists (37) Middelborg AS har sikret seg kontroll i det kriserammede, børsnoterte selskapet Blom. Han kjøpte 12.283.969 aksjer i Blom, tilsvarende ca 36,45 prosent av aksjekapitalen, for 10 øre per stykk, mens fredagens sluttkurs var 1,35 kroner.I sommer kom han med bud på det annet kriseselskap, NetConnect. Det skjedde gjennom Teki Solutions, hvor han er styreleder og nest største aksjonær.Lundkvist skriver i en e-post til DN at NetConnect- og Blom-investeringene ikke har noen sammenheng med hverandre.«Det har ingen strategisk sammenheng. I Teki Solutions er Middelborg as minoritetsaksjonær som også naturlig nok begrenser handlingsrommet», skriver Lundkvist.

Nyheter
Børs