Infratek-styret: - Ikke aksepter Triton-budet

Styret i Infratek har konkludert med at det pliktige budet fra Triton var under «fair» verdi, og anbefaler aksjonærene å ikke akseptere det.

Foto: Infratek.
Børs

Infrateks styre anbefaler aksjonærene å ikke akseptere budet fra Triton.Det opplyser selskapet i en melding fredag.Hafslund og Fortum Nordic har inngått avtale om å selge sine 48,7 millioner Infratek-aksjer til kurs 14 kroner til Triton. Sluttkursen dagen før avtalen ble offentliggjort var 18 kroner. Triton-kjøpet skjedde 26. juli, og Triton eier dermed 76,3 prosent, skriver TDN Finans.Pareto Securities har imidlertid gjort en verdsetting hvor de konkluderer med at det pliktige budet fra Triton var under «fair» verdi.«Styret har i sin vurdering av det pliktige budet benyttet Paretos verdivurdering kombinert med styrets egen vurdering av Infrateks markedsposisjon, finansielle stilling og nordiske plattform som er etablert. Styret har kommet til samme konklusjon som Pareto og vil derfor ikke anbefale selskapets aksjonærer å gjøre bruk av tilbudet», opplyses det i meldingen.Styremedlemmene Mimi K. Berdal, Dag Andresen, Roger Andre Hansen og Rune Tobiassen, samt konsernsjef Bjørn Frogner og konsernledelsen har besluttet å ikke akseptere budet.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook!

Nyheter
Børs