Laksesjefens utrolig spennende historie

Marine Harvest nærmer seg børsnotering i New York. Toppsjefen tror veldig mange investorer vil bite på.

Foto: Finansavisen
Børs

Marine Harvest meldte i morges om sitt beste 2. kvartal i historien, men levde likevel ikke opp til analytikernes forventninger.Samtidig kuttet selskapet i produksjonsguidingen for 2013.Toppsjefen Alf-Helge Aarskog forteller Reuters at prosessen mot USA-notering går på skinner.- Vi har et mål om å bli notert i USA i begynnelsen av 2014. Vi er på plan der, og jobber nå med strukturering av det finansielle, rapporteringssystemer og så videre, sier han.- Det å få inn et integrert proteinselskap basert på fisk i USA er en utrolig spennende historie som jeg tror veldig mange investorer i USA vil være svært interessert i, fortsetter Aarskog overfor nyhetsbyrået.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs