Litt svakere enn ventet fra Prosafe

Prosafe nådde ikke helt opp til analytikernes forventninger i andre kvartal.

Safe Concordia, bolig- og servicerigg eid av Prosafe. Foto: Selskapet
Børs

Prosafe melder om et resultat etter skatt på 54,9 millioner dollar i 2. kvartal 2013, mot 35,9 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 58 millioner dollar.Resultat per aksje ble 0,24 dollar, mot 0,16 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 56,2 millioner dollar, sammenlignet med 36,5 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på 60 millioner dollar.Driftsresultatet ble 68,7 millioner dollar, mot 49,8 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 68 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 143,5 millioner dollar, sammenlignet med 129,3 millioner dollar i 2. kvartal 2012. Analytikernes forventninger lå her på 142 millioner dollar.Her er rapporten og presentasjonen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs