Nå er John Fredriksen på ferde

Frontline 2012 går nå inn i Avance Gas Holding sammen med Stolt-Nielsen Gas og Sungas Holdings.

John Fredriksen - Foto: Scanpix
Børs

Frontline 2012 går nå inn i Avance Gas Holding sammen med Stolt-Nielsen Gas og Sungas Holdings, opplyses det i en melding.De tre selskapene vil hver ha like eierandeler Avance.Ifølge meldingen er planen en IPO på OTC-listen i Norge, og har som hensikt å dele ut som utbytte rundt 20 prosent av aksjene det mottar I Avance for å sikre en umiddelbar OTC-notering av Avance.I tillegg vil Frontline og Avance nå inngå samtaler rundt et kjøp av åtte VLGC-nybygg fra Frontline 2012.Disse er bestilt av Frontline 2012 fra Jiangnan Changxing Shipyard i Kina, og levering er ventet å finne sted mellom midten av 2014 og utgangen av 2015.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs