Oljeserviceaksjen kun fire av 11 anbefaler

Bare fire av 11 analytikere mener du bør kjøpe Prosafe før tallene senere denne uken.

Safe Concordia, bolig- og servicerigg eid av Prosafe. Foto: Selskapet
Børs

11 analytikere tror Prosafe vil legge frem et resultat før skatt på i snitt 63,3 millioner dollar i 2. kvartal.Det vil i så fall være opp fra 36,5 millioner dollar i samme periode i fjor.Analytikerstanden venter videre at driftsresultatet (EBIT) vil stige fra 49,8 til 71,7 millioner dollar, mens inntektene er ventet å løfte seg fra 129 til 141 millioner dollar.Kun fire av analytikerne har kjøpsanbefaling på aksjen (ABN Amro, Carnegie, Danske Bank Markets og Fondsfinans).DNB Markets, Sparebank 1 Markets og Handelsbanken mener du bør selge Prosafe, mens ABG Sundal Colluer, Arctic Securities, Pareto og SEB Equity Research har "hold".Prosafe legger frem tallene for 2. kvartal 22. august, altså førstkommende torsdag.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs