Russland varsler om nye bakteriefunn

Russlands veterinærtjeneste Rosselkhoznador varsler at de har funnet bakterier i fisk fra to norske virksomheter.

Foto: Scanpix
Børs

Den russiske veterinærtjenesten Rosselkhoznador skriver på sin hjemmeside at de har funnet bakterier i fisk fra to norske virksomheter, melder Intrafish ifølge TDN Finans.Laboratorietester av nedkjølt laks fra M 394, som er Marine Harvests slakteri på Eggesbønes i Møre og Romsdal, viser funn av bakterier, skriver nettstedet.Fra fra russisk side meldes det om at norske veterinærmyndigheter skal være informert om bruddene og at det vil bli foretatt forsterket laboratoriekontroll med produkter fra denne virksomheten.Ifølge nyhetsbyrået ble det også funnet bakterier i nedkjølt ørret fra H 66, som er Sotra Fiskeindustri.Rosselkhoznadzor melder om at det er tidligere innført midlertidige restriksjoner mot denne virksomheten.

Nyheter
Børs