Sponset av oljegiganter med 15 millioner

Oslo Axess-noterte Badger Explorer har lagt frem tall for 2. kvartal.

Badger Explorer BXP boreteknologisonde . Arkivfoto fra selskapet fra 2007
Børs

Oslo Axess-noterte Badger Explorer melder om et resultat før og etter skatt fra videreført virksomhet på minus 5,7 millioner kroner i 2. kvartal 2013, mot minus 4,6 millioner kroner i samme periode året før.Driftsresultatet ble negativt med 5,8 millioner kroner, mot minus 4,8 millioner kroner året før.Driftsinntektene var minimale - som i 2. kvartal i fjor.Selskapet skriver at det i 1. halvår hentet 14,7 millioner kroner i sponsormidler fra Statoil, ExxonMobil, Chevron og Wintershall.Videre har salgene av eiendeler utenfor kjernevirksomhet, både Badger Plasma Technology AS og Calidus Engineering Ltd., begge blitt fullført i løpet av halvåret.Salget har frigjort 10,5 millioner kroner som vil gå inn i selskapets Badger Demonstrator Program (BDP)Her er rapporten.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Energi