Tror på ny børsoppgang - anbefaler tre aksjer

Fredrik Kvale i Prize Capital har nå tre favoritter blant aksjene på Oslo Børs.

Fredrik Kvale. Foto: Anton Soggiu.
Børs

Fredrik Kvale i Prize Capital tror på ny oppgang på Oslo Børs, og mener prisen på Brent-olje vil holde seg oppe. Blant de oljerelaterte aksjene har han særlig to favoritter på Oslo Børs, skriver Finansavisen i dag.- Subsea 7 la frem bra tall, justert for Guará-Lula NE-prosjektet. Verdsettelsen er relativt lav. Ordreinngangen har vært god. Selskapet vil tjene på at oljeprisen holder seg oppe, sier Kvale, som også mener PGS er spennende på disse nivåene.Han beholder også eksponering mot amerikansk forbruk gjennom cruiserederiet Royal Caribbean Cruises.- Det er en grei vekst i sysselsettingen, sterkere boligmarked og en bedre forbrukertillitsindeks i USA, sier Kvale, som påpeker at trenden fortsatt er sterk, selv om den forrige forbrukertillitsindeksen skuffet.Les hele saken i torsdagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs