Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett - Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Roland er enig med Collett om Stolt-Nielsen og Telenor, og med Tunaal om Wilh. Wilhelmsen. Collett og Tunaal er enige om Marine Harvest.Ukens 17 anbefalte aksjer Algeta Austevoll Seafood Bakkafrost Det norske oljeselskap DNB Dolphin Group Kværner Marine HarvestNorwegianOpera Software Royal Caribbean Cruises SalMar Seadrill SpareBank 1 SR-Bank Statoil Stolt-Nielsen Telenor YaraArctic har ifølge avisen klart seg suverent best så langt i år (per 20/8), med en avkastning på 19,8 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 10,8 og 3,0 prosent.Hovedindeksen er opp 11,0 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs