- Yara skal falle mer

Yara tynger børsen fredag. Deutsche Bank spår tyngre tider, og nedgraderer aksjen.

Yara Internationals logo - Foto: Scanpix
Børs

Deutsche Bank har nedgradert Yara fra "hold" til "selg", og kutter kursmålet fra 240 til 220 kroner.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering torsdag kveld.Meglerhuset viser til usikkerhet i ureamarkedet, der deres oppfatning er at ny eksportkapasitet og svak etterspørsel vil svekke tilbuds- og etterspørselsbalansen i 2. halvår.- Vi har kuttet estimatene for 2013-15 med 5-6 prosent. På 10 ganger P/E for 2014 ser vi risk/reward som lite attraktiv med tanke på tilbudssiden i markedet, skriver Deutsche Bank ifølge nyhetsbyrået.Yara faller 2,5 prosent til 251,30 kroner på dagens høyeste volum på Oslo Børs.Tyskerne ser dermed for seg at aksjen skal falle ytterligere 12-13 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs