Nordea Markets skriver i en analyserapport tirsdag at de tror det er 35 prosents sannsynlighet for at oljefunnet på Gohta-brønnen er kommersielt, og venter endelige testresultater i løpet av tre til fire uker, melder TDN Finans.- Hovedspørsmålet er nå om funnet er kommersielt, og vi vet at disse reservoarene vanligvis er veldig uforutsigbare, skriver meglerhuset.Ifølge Nordea er det nå positivt at reservoaret blir testet, og at oljekolonnen virker lovende.- Det er positive nyheter at Lundin har bestemt seg for å teste reservoaret, og at oljekolonnen er relativt stor, heter det.Nordea øker sannsynligheten for at funnet er kommersielt til 35 prosent fra 20 prosent, basert på oljeindikasjonene og det at brønnen er i nærheten av Johan Castberg.Meglerhuset anslår at Gotha nå er verdt to til tre norske kroner pr aksje for Det norske, en til to svenske kroner for Lundin og 0,4 til 0,6 norske kroner for Noreco.