Det har vært en positiv ukestart på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 507,72 poeng, opp 0,26 prosent.Det er så langt omsatt aksjer for 850 millioner kroner. Et fat Nordsjøolje, med levering i november, omsettes for 109,15 dollar, ned 2,28 prosent.Prisnedgangen har sin bakgrunn i redusert frykt for militært angrep på Syria.Lørdag kom USAs utenriksminister John Kerry ifølge Bloomberg News og TDN Finans til enighet med sin russiske motpart, Sergej Lavrov, om an avtale om identifisering og destruksjon av den syriske presidenten Bashar Assads lager av kjemiske våpen.- Markedet trapper ned Syria-premien. Nyheten om en amerikansk-russiske avtalen reduserer mulighetene for en opptrapping, sier sjefanalytiker i CMC Markets i Sydney, Ric Spooner, til nyhetsbyrået.Orkanen Ingrid ventes ifølge seneste meldinger å treffe land på Mexicos østkyst mandag, med retning vekk fra Campechebukten, hvor Petroleos Mexicanos har sine to største oljefelt.Statoil faller 0,59 prosent til 134,4 kroner. Spike Exploration Holding med en premie på cirka 41 prosent.Budet er på 15,25 kroner per aksje, og verdsetter Bridge til cirka 967 millioner kroner.Bridge-styret anbefaler nå aksjonærene i selskapet å akseptere budet.Aksjen stiger 38,89 prosent til 15 kroner. Rocksource vil nå iverksette en vurderingsprosess der målet er å få frem de underliggende verdiene i selskapet."Styret ser etter alle mulige alternativer for å få frem selskapets verdier og å maksimalisere verdiene for aksjonærene", skriver selskapet.Aksjen klatrer 5,5 prosent til 1,15 kroner. Kredittvurderingsbyrået Moody's .Byrået gjentar samtidig sin "Caa1"-rating på flyselskapet.SAS stiger 14,88 prosent til 19,3 kroner på Oslo Børs. DNO International i kurdiske Nord-Irak.Selskapet melder også at de nå venter at produksjonen fra feltene i Kurdistan, Oman og Jemen total vil være på 85.000 fat oljeekvivalenter per dag i tredje kvartal.DNO faller 1,32 prosent til 14,22 kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og