I analysenytt fra Investtech beskrives Medistim som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Medistim ASA ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Et etablert brudd, helst på økende volum, vil anses som et pålitelig signal om at en stigende trend er innledet, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 19,70 kroner og motstand ved ca. 26 kroner. Det er dårlig likviditet i aksjen (handlet 68 prosent av dagene, middel 3,55 millioner kroner per dag), noe som svekker analysen, slår Investtech fast.- Aksjen anses samlet sett teknisk nøytral på middels lang sikt. Middels lang sikt: Watch, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 22 kroner, ned 8,33 prosent.Fredag ble det kjent at Stenshagen Invest AS kjøpte 1.338.463 aksjer i Medistim, og har med dette passert fem prosent eierandel.Stenshagen Invest eide ingen aksjer i Medistim før den handelen.Samtidig ble det kjent at Zenith Medical har avhendet alle sine 2 944 618 aksjer i Medistim, tilsvarende 15,61 prosent av aksjekapitalen og antall stemmer i selskapet.Medistim hoppet 14,29 prosent til 24 kroner.