Tirsdag kveld lanserte Apple sine to nye iPhone-modeller, og det uten at noen ble overrasket over noe som helst.iPhone 5S har en 64-bit prosessor og skal være dobbelt så rask som forgjengeren iPhone 5. Sistnevnte forsvinner også fra markedet så fort den nye kommer i handelen.Ja, også kommer iPhone 5S med fingeravtrykkleser i hjem-knappen.iPhone 5s leveres i gull, sølv eller space gray. iPhone 5s-etuiene finnes i beige, svart, blå, brun, gul og (RED).iPhone 5s blir tilgjengelig i USA, Australia, Canada, Frankrike, Hongkong, Japan, Kina, Puerto Rico, Singapore, Storbritannia og Tyskland fredag 20. september.- iPhone 5s er den mest framtidsrettede smarttelefonen i verden med en arkitektur i stasjonærklassen. iPhone 5s setter en ny standard for smarttelefoner. Den elegante utformingen inneholder banebrytende og nyttige funksjoner, som Touch ID, som brukes til å låse opp telefonen med bare en lett berøring, sa Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing.iOS 7 vil bli tilgjengelig som en gratis programvareoppdatering onsdag 18. september for iPhone 4 og nyere, iPad 2 og nyere, iPad mini og iPod touch (femte generasjon). Det kan hende at enkelte funksjoner ikke er tilgjengelig på alle produkter, melder selskapet.I tillegg ble det lansert en lavprismodell, iPhone 5C, som selskapet håper skal kunne gi selskapet et fotfeste i det enorme kinesiske lavpris markedet. Den vi dessuten komme i fargene blå, grønn, rosa, gul og hvitEn ny iPhone 4S-modell med 8 GB vil også bli tilgjengelig.Investorene trakk på skuldrene og reagerte med å sende .Det reduserte børsverdien på selskapet med 63 milliarder kroner, men har fremdeles en børsverdi på 2.706 milliarder kroner.