Oslo Børs åpnet tirsdagen ned i kjølvannet av fallende oljepriser og børsfall i Asia.Hovedindeksen holdt seg på minussiden gjennom dagen, og endte ned 0,12 prosent til 505,96.Hittil i år har børsen steget 13,93 prosent, mens den det siste året er opp 9,73 prosent.Det ble i dag omsatt for om lag 2,2 milliarder kroner på børsen.Et fat Nordsjøolje, med levering i november, omsettes for 108,77 dollar fatet ved børsslutt tirsdag, ned 1,18 prosent, mens prisen var 110,16 dollar da børsen stengte mandag.Spekulasjoner om at faren for et umiddelbart amerikansk militært angrep mot Syria svekkes. Investorene ventes dessuten at oljeproduksjonen i Libya tar seg opp, melder Bloomberg.WTI-oljen er ned 0,88 prosent til 105,26 dollar.Statoil endte dagen ned 0,59 prosent til 133,90 kroner. Investeringsdirektør Albert Collett i Arctic . Collett slår fast at Bionor er spekulativt med enormt potensial.Bionor steg etter oppdateringen i dag 11,48 prosent til 3,01 kroner i dag. Telenor, som avholdt kapitalmarkedsdag i dag, snudde fra minus i morges til pluss ved lunsjtider. Den positive kursen fortsatte resten av dagen. for å oppnå konsernets mål om en operasjonell kontantstrøm på 28-30 milliarder kroner i 2015.Ledelsen opprettholder ambisjonen om å oppnå brutto kostnadsbesparelser på fem milliarder kroner i løpet av 2015.Et sentralt element i selskapets vekststrategi er å bringe Internett til alle.- Mobilt internett er en katalysator for vekst for samfunn og individer, og Internett må bli gjort tilgjengelig for alle, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.Aksjen steg i dag 1,91 prosent til 133,50 kroner. Telenor var dagens mest omsatte aksje, med en omsetning på 371 millioner kroner. Sterke bulkrater har sendt Golden Ocean markant oppover i det siste. Siden nyttår er oppturen på 127,66 prosent, mens avkastningen siste måned er på 20,89 prosent. I dag endte aksjen opp 1,01 prosent til 8,97 kroner.Det skjedde til tross for at , mens kursmålet ble kuttet fra 8 til 7,60 kroner.«Den seneste tids oppgang i capesizeratene er hovedsakelig drevet av psykologi og et skifte i sentiment, og vil snart stoppe», skriver meglerhuset. Flyselskapet Norwegian fikk mandag nok en gang .Denne gang var problemet knyttet til en hydraulisk pumpe. Det resulterte i at 70 av 180 passasjerer ikke fikk bli med Dreamlineren fra New York til Oslo mandag.Selskapet falt tirsdag 1,39 prosent til 226,50 kroner på børsen. Northland Resources skriver i en melding tirsdag at selskapet er gjort oppmerksom på et gruppesøksmål ved domstolen i Ontario.Søksmålet er rettet mot selskapet, enkelte ledere, tidligere ledere og tidligere styremedlemmer.Det er lagt frem på vegne av de som har kjøpt aksjer mellom første april 2012 og 23. januar 2013, og som var aksjonærer per 23. januar 2013.Aksjen falt i dag 0,97 prosent til 4,08 kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og