I Japan har Nikkei 225-indeksen lagt på seg 1,69 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 1,47 prosent.Hang Seng-indeksen i Hong Kong er opp 1,71 prosent, Singapores Straits Times indeks har lagt på seg 1,59 prosent mens den kinesiske Shanghai Composite-indeksen er opp 0,29 prosent.
Positive signaler fra USADe som trodde sentralbanksjef Ben Bernanke ville komme med nyheten om at nedtrappingen begynner nå, ble litt overrasket. Les hele rentebeslutningen her prognosene for en amerikanske økonomienDet ble også gjentatt at så lenge arbeidsledigheten ligger over 6,5 prosent vil renten forbli uendret. Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen
Den amerikanske sentralbanken kommer til å fortsette å pøse likviditet og penger inn i den amerikanske økonomien med uformisket styrke også etter onsdagens rentemøte med rentebeslutning. og Bernanke sa at han ikke var opptatt av hva markedet trodde sentralbanken skulle gjøre på dagens møte, men at den gjør det som anses best for den amerikanske økonomien, og det som er best for å holde den på rett kurs.Bernanke gjentok også det som er blitt kommunisert tidligere; at styringsrenten vil fortsette å ligge i området 0 - 0,25 prosent så lenge inflasjonen ligger under 2 prosent. Og det er ikke utsikter til at den vil havne over det i overskuelig fremtid.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og