I analysenytt fra Investtech beskrives Solstad Offshore som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Solstad Offshore har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 97.42 kroner, skriver Investtech.- Objektivet ved 106 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca. 104 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 108 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 11,83 prosent mens den er opp 31,71 prosent de siste 12 månedene.