I analysenytt fra Investtech beskrives BWG Homes som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- BWG Homes ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har dannet en dobbel-bunn-formasjon og gitt signal om videre oppgang til 13,7 kroner, skriver Investtech.- Ved reaksjon tilbake er det nå støtte ved 13,1 kroner. Aksjen har støtte ved ca. 12,5 kroner og motstand ved ca. 14,36 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 13,2 kroner, uforandret fra fredagens sluttkurs.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 1,15 prosent mens den har lagt på seg 5,6 prosent de siste 12 månedene.