Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

Investtech omtaler SpareBank 1 SMN som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives SpareBank 1 SMN som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- SpareBank 1 SMN har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling, skriver Investtech.Aksjen har en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling.- Etablert brudd under støtten ved 47,59 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang. Aksjen har støtte ved ca. 45,80 kroner og motstand ved ca. 51,00 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette svekker trendbruddet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 48,50 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen falt 6,73 prosent mens den er opp 36,24 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs