DNB Markets tar denne uken BW Offshore og Subsea 7 inn i porteføljen med anbefalte aksjer. Ingen aksjer går ut av porteføljen.- Når det gjelder BW Offshore ser vi muligheter for en direkteavkastning på rundt 9 prosent i tiden fremover basert på dagens løpende prosjekter. Det ligger dermed potensial for ytterligere løft i verdsettelsen ved igangsetting av nye prosjekter. Dette potensialet er imidlertid også med et betydelig forbehold ettersom det historisk sett har vist seg utfordrende å få nye prosjekter til å bidra positivt. I denne forbindelse ser Papa Terra prosjektet nå endelig ut til å være et avsluttet kapitel, skriver meglerhuset.Når det gjelder Subsea 7 gjentar DNB Markets at de venter en vending opp i estimatutviklingen fremover.- Estimatene har kommet opp etter Q2-rapporteringen, men vi mener fortsatt at effekten av den endrede strategien i Brasil er undervurdert av konsensus, heter det.Meglerhuset har en uendret holdanbefaling på BW Offshore med et kursmål på 8,00 kroner pr aksje.For Subsea 7 har man en kjøpsanbefaling med et kursmål på 164 kroner pr aksje.
PorteføljenFølg også med på HegnarTV klokken 15:30 for en oppdatering fra DNB Markets' Kristian Tunaal.
Aker Solutions Marine Harvest Salmar Seadrill Sparebank 1 SR-Bank Wilh. Wilhelmsen ASADolphin TelenorBW Offshore Subsea 7