Økt aktivitet på norsk sokkel kombinert med at Sar har begynt å behandle og prosessere farlig avfall på ni anlegg langs norskekysten og et i Jordan har ført til en dobling i omsetningen de siste fire årene, skriver dn.- Rundt 75 prosent av veksten er organisk, sier administrerende direktør Per Kristian Nagell i Sar AS, som er eid av det engelske private equity fondet Sterling Square Capital Partners, til avisen.Nå håper Nagell at Kuwait skal slå til. I første omgang med en kontrakt for behandling av boreavfall fra daglig oljeproduksjon, i neste omgang rensing av oljeforurenset sand ute i ørkenen.- Signalene tyder på at vi er en av fem i finalen, der tre vil bli tildelt kontrakt. Vi skal til Kuwait i sluttforhandlinger om to uker, sier Nagell til avisen.Sar AS fikk et resultat etter skatt i 2012 på 111,4 millioner kroner, mot 54,3 millioner i 2011.