Handelsbanken Capital Markets har nå en accumulate-anbefaling på både DNB, Yara, Norsk Hydro og Telenor.For førstnevnte løfter meglerhuset kursmålet fra 101,00 til 104,00 kroner, mens de på gjødselgiganten Yara har et kursmål på 287,00 kroner."Med unntak av på et tidspunkt under finanskrisen i 2008, handles Yara nå for laveste pris/bok noensinne. Vi mener derfor at aksjen er på et interessant nivå, og gjentar vår accumulate-anbefaling", skriver Handelsbanken i en rapport.Meglerhuset mener at også Norsk Hydro er priset lavt, og har et kursmål på aksjen på 27,0 kroner. De påpeker at de nå venter på potensielle endringer i metallbørsen i London (LME) sine forskrifter knyttet til aluminium, som kan bli den første viktige triggeren for aksjen."Hydro handles i dag til en pris/bok på 0,75. En mulig positiv trigger er dermed spesielt interessant ettersom aksjens nedside er begrenset på grunn av dagens deprimerende prising", skriver Handelsbanken.På Telenor-aksjen har meglerhuset et kursmål på 135,00 kroner.DNB er onsdag formiddag opp 1,23 prosent til 99,00 kroner, mens Yara faller 1,50 prosent til 243,20 kroner. Norsk Hydro klatrer 0,75 prosent til 25,55 kroner, og Telenor er opp 0,15 prosent til 129,30 kroner.