Pål Smith-Kielland og Hesnes Group har tjent én halv milliard på ti år, skriver Finansavisen lørdag.Hesnes Group er verdensledende på megling innenfor havgående transport av biler. I tillegg er butikken utvidet med megling av oljelaster, eiendomsinvesteringer og utleie av fly og helikoptre, siden selskapets oppstart for 39 år siden.Teften for gode forretninger lever ifølge avisen i beste velgående.Etter et resultat før skatt på 36,5 millioner av en omsetning på 302 millioner i 2012, har Hesnes Group skuffet inn en halv milliard i overskudd på ti år, skriver Finansavisen.Administrerende direktør i Hesnes Group, Lars Traaseth, kommenterer avisen henvendelse slik;- De gjør det generelt sett ganske bra. De har god tilstedeværelse i markedet, og får med seg veldig mye av det som skjer, sier han til avisen.
LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.