Aksjestrateg Peter Hermanrud i Swedbank First Securities er tilbake som panelgjest i Økonominyhetene på HegnarTV tirsdag kl. 15:30.
Sist Hermanrud var gjest i Økonominyhetene anbefalte han Golden Ocean, Norsk Hydro og REC. Disse aksjene sto da i hhv. 4,06 kr, 27,03 kr og 0,90 kr. Dersom man hadde kjøpt for 100.000 kr. i hver av de respektive aksjene Hermanrud anbefalte, kunne man cashet inn 697.217 kroner idag (kurser fa kl 14:30).Se sendingen på www.hegnar.no
Samtidig advarte Peter Hermanrud mot Kværner som han syntes var for eksponert mot et høyt norsk kostnadsnivå. Denne aksjen har falt videre, sammen med tankaksjen Frontline som han også var skeptisk til.Til samme tid var mange opptatt av å kjøpe lakseaksjer med begge hendene. Hermanrud, som mente oppsiden lå bakt inn i kursene, hadde nettopp tatt gevinst i sjømatsektoren. De største lakseaksjene er i dag på mer eller mindre samme nivå som de var i medio februar.Økonominyhetene har også tekniske analyser av Seadrill og Aker Solutions, og Trygve Hegnar oppsummerer dagens høydepunkter på Oslo Børs.