Swedbank First Securities, med Peter Hermanrud i spissen, skriver i en rapport at de denne uken tar Royal Caribbean Cruises (RCCL) inn i sin portefølje, som teller seks aksjer.Det er SpareBank 1 SMN som blir vraket til fordel for cruiserederiet.
First anbefaler dermed fremdeles kjøp av følgende aksjer: Det norske oljeselskap, Marine Harvest, Royal Caribbean Cruises, SalMar, Stolt-Nielsen og Subsea 7.Følg HegnarOnline på Facebook her!
Aksjen som har gjort det desidert best den siste uken er Stolt-Nielsen, som er opp 5,5 prosent. Den har steget hele 54,6 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen i begynnelsen av desember, og er den aksjen som totalt har hatt desidert størst oppgang.SalMar er den aksjen som falt mest i forrige uke, med en nedgang på 4,8 prosent. Marines Harvest endte ned 2,0 prosent, og Subsea 7 falt 0,7 prosent.Meglerhusets portefølje falt 0,4 prosent forrige uke, mens hovedindeksen var uendret.First-porteføljen er nå opp 24,1 prosent i 2013, mens OSEBX-indeksen har klatret 11,6 prosent.