I analysenytt fra Investtech beskrives Thin Film Electronics som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Thin Film Electronics har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, noe som åpner for enda sterkere stigningstakt, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 2,40 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Torsdag sluttet aksjen på 3,59 kroner.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 39,69 prosent mens den har lagt på seg 87,96 prosent de siste 12 månedene.For en uke siden kunne vi lese at Invesco Funds har kjøpt 56 millioner aksjer i Thin Film Electronics for 2,50 kroner stykket, tilsvarende 140 millioner kroner.Etter denne transaksjonen har Invesco Funds en eierandel på 13,3 prosent.Invesco vil også motta 46.666.666 warrants, med en innløsningskurs på tre kroner pr. aksje.