Tidligere aksjesjef og nå "head of equity capital markets" i Nordea Markets, Alexander Åbyholm, mener Oslo Børs er billig. Han tror hovedindeksen kan nå 550 poeng før årsslutt, skriver Finansavisen.- Hovedindeksen vaker rundt 500 poeng, og stemningen er bra. Her hjemme er det mye som tyder på økt optimisme, og lav volatilitet og økt risikovillighet vil føre til et rush av børsnoteringer i år. Jeg tror vi skal videre, og 550 poeng er innen rekkevidde før nyttår, sier han til avisen.Målt etter pris/bok og P/E regner Åbyholm Oslo Børs som billig, både sammenlignet med historiske tall og med de større internasjonale kapitalmarkedene.Blant hans favorittaksjer finner vi DNB, Marines Harvest, Opera Software, Stolt-Nielsen, Storebrand og Wilh. Wilhelmsen Holding.
Les hele saken i tirsdagens utgave av Finansavisen!