To av tre nøkkelindekser holder seg i positivt terreng i New York.Dow Jones stiger 0,57 prosent til 15.277,38, mens den bredere S&P 500-indeksen er opp 0,1 prosent til 1.685,71.Nasdaq faller derimot 0,22 prosent til 3.720.93.Og hovedgrunnen til Nasdaq-fallet heter Apple, som får ordentlig juling med et kursfall på 5,7 prosent til 466,38 dollar.Fra mandagens sluttkurs på 506,17 dollar har Apple dermed falt nesten 40 dollar, noe som betyr at verdier for rundt 220 milliarder norske kroner har blitt barbert bort. Wall Street lar seg skuffe over tirsdagens nylansering, og særlig prisen på Iphone 5C.- Den var høyere enn ventet, og retter seg mot midtsegmentet i markedet, skriver analytikerne i Piper Jaffray ifølge Marketwatch.- Selv om Apple prøver å nå den "lavere delen" av markedet med Iphone 4/4S, kan prisen på Iphone 5C bety at prognosene for antall solgte Iphone-telefoner og marginene må revideres, heter det videre.Analytiker Brian Marshall i ISI Group er - fortsatt ifølge Marketwatch - inne på samme spor.- Selv om Iphone 5C er imponerende, kan en spørre seg om den nye enheten har den totale kostnadsstrukturen og bruttomarginen som kreves for å nå det brede markedet, sier han.Iphone 5C vil koste 549 dollar uten abonnement. Investorene venter i spenning på utfallet av samtalene om å unngå USAs militære angrep på Syria, men Reuters beskriver frykten som fallende.President Barack Obama uttalte sent tirsdag at Russlands tilbud om å presse Syrias president Bashar al-Assad til å overlate kjemiske våpen til internasjonal kontroll kan avverge angrepet han tidligere har gjort klart sine hensikter om.- Vi har sett noen oppmuntrende tegn de siste dagene, sa han i en TV-sendt tale fra Det hvite hus.USA-ekspert hos Senter for transatlantiske studier, Svein Melby synes ifølge NTB han ser en president i en indre konflikt.- Obama blir ubesluttsom. Han har tatt til orde for og forberedt bruk av militærmakt. Men han tror ikke helt på det. Det er ikke det beste utgangspunktet for å lede, verken overfor Kongressen eller internasjonalt, sier Melby.Russland har onsdag gitt USA sin plan for hvordan Syrias kjemiske våpen skal komme under internasjonal kontroll. Qualcomm kommer nærmest Apple på Nasdaqs taperliste, med et fall på 3,3 prosent. I andre enden finner vi Baidu på pluss 4,9 prosent, mens Facebook legger på seg 2,0 prosent.Beste Dow-komponenter er IBM og Walt Disney - opp hhv. 1,8 og 1,3 prosent. Intel er blant få tapere - ned 0,6 prosent.I S&P 500 topper Marriott International vinnerlisten med en oppgang på 2,8 prosent, mens Netflix er blant de største taperne på minus 2,7 prosent. To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,41 prosent og står i 3.713,61 poeng, mens Dow Jones står i 15.210,03 poeng etter en oppgang på 0,12 prosent.Tirsdag lanserte Apple sine to nye iPhone-modeller, og det uten at noen ble overrasket over noe som helst.iPhone 5S har en 64-bit prosessor og skal være dobbelt så rask som forgjengeren iPhone 5. Sistnevnte forsvinner også fra markedet så fort den nye kommer i handelen.På den nye iPhone 5S vil det også være en fingeravtrykkleser i hjem-knappen.Tirsdag falt Apple 2,28 prosent mens aksjen faller ytterligere 4,32 prosent til 473,25 dollar i onsdagens førhandel.Se også på web-TV.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..