Noreco klarer ikke å levere som guidet fra Hutington-feltet på grnn av problemer på det britiske Cats-rørsystemet, men venter at problemene løses i løpet av kort tid. Det er BP som opererer Cats (Central Area Transmission System).-Det er ingenting galt med Huntington eller FPSOen, men Cats-systemet har problemer med å ta imot all gassen og gjør at vi må redusere produksjonen til en tredjedel, sier finansdirektør Øyvind Gjerde til TDN Finans.Ifølge Gjerde har feltet produsert med redusert kapasitet i litt mer enn en uke, og selskapet klarer derfor ikke å levere som guidet.-Vi klarer ikke å levere som guidet og føler derfor at det var riktig å gi en oppdatering i dag, sier han til nyhetsbyrået.Han tror at problemet vil være løst i løpet av kort tid.-Vår forståelse er at det er nært forestående at dette kommer til å fungere fint igjen, sier Gjerde.