Oslo Børs åpnet svakt opp mandag morgen.Etter få minutters handel stod hovedindeksen i 511,42, opp 0,02 prosent.Omlag 25 minutter etter åpning er børsen imidlertid ned 0,18 prosent til 510,38.Utviklingen skjer etter at Oslo Børs endte med årsbeste fredag, opp 0,26 prosent til 511,3 poeng.Et fat Nordsjøolje, med levering i november, omsettes nå for 109,25 dollar, opp 0,03 prosent.Ved børsslutt fredag ble brent-oljen til sammenlikning omsatt for 109,55 dollar.WTI-olje omsettes for 104,70 dollar, ned 0,05 prosent.Statoil er ned 0,37 prosent til 134,70 kroner., heter det i en fersk melding fra Norwegian Energy Company (Noreco) mandag.Produksjon fra det danske Lulita-feltet, som har vært stengt siden slutten av april, startet opp igjen 9. september. Det er fortsatt ikke klart når Siri-plattformen igjen kan motta olje og gass fra Nini, Nini Øst og Cecilie.Aksjen er mandag morgen ned 3,11 prosent til 2,49 kroner. Birdstep Technology har inngått en kontrakt for utvidelse av «EasySmart»-lisenser og tjenster med en ledende mobiloperatør.Kontrakten er på fire millioner dollar, eller 23,7 millioner kroner.Aksjen stiger mandag 23,81 prosent til 1,82 kroner, og topper så langt vinnerlisten. Renewable Energy Corporation avholder i dag ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med noteringsplanene for REC Solar.REC-aksjen er ned 0,24 prosent til 3,31 kroner. Oslo Børs og Finanstilsynet har etter forespørsel fra selskapet.Norse suspenderes i påvente av en melding fra selskapet.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og