Mandag la den tyske DAX-indeksen på seg beskjedne 0,01 prosent mens børsene i Paris og London falt henholdsvis 0,26 prosent og 0,29 prosent.USAs utenriksminister John Kerry sier Syria kan unngå et militært angrep om de gir fra seg alle sine kjemiske våpen innen en uke.Under et besøk i London mandag sa Kerry at den eneste løsningen på konflikten i Syria er politisk, ikke militært, men at det internasjonale samfunnet ikke kan unngå å reagere når regimet bruker kjemiske våpen. Makroanalytikerne i DNB Markets ser "klare tegn til det som ser ut som en moderat bedring i kinesisk økonomi".Meglerhuset viser til tallene for handelsbalansen i august.Denne viste en oppgang i eksporten med 7,2 prosent sammenlignet med august i fjor, mot ventet 5,5 prosent, ifølge Bloomberg.Eksportveksten i juli ble 5,1 prosent.At importen steg syv prosent var litt lavere enn ventet.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og