Yara går mot strømmen på en positiv Oslo Børs onsdag, og faller 1,7 prosent til 242,70 kroner.Nedgangen kommer samtidig med nedgraderinger fra både og Bernstein.Sistnevnte nedgraderer aksjen fra overvekt til undervekt, og kutter ifølge TDN Finans kursmålet fra 311 til 200 kroner.- Vi har nylig blitt mer bekymret for flere utfordringer i det korte bildet ettersom prisene på Yaras hovedprodukter har falt mye og raskere enn vi hadde ventet, skriver meglerhuset.Bernstein bekymrer seg for langsiktig vekst og marginer, og ser ifølge nyhetsbyrået betydelig overkapasitet når de setter sin nye, estimerte etterspørselsvekst opp mot bølgen som kommer av tilbud med lave drifts- og kapitalkostnader.Meglerhuset kutter EPS-estimatene (EPS = fortjeneste per aksje) for 2. halvår og 2014 med 20 prosent, og er ifølge TDN Finans da også 20 prosent under konsensus.