De ferske aksjonærlistene fra Oslo Børs viser at flere kjente investorer handlet på børsen i uken som gikk.I Norske Skog var
på ferde.Gjennom sitt selskap Nobelsystem Scandinavia AS hentet Storvestre 50.000 aksjer.Nobelsystem er største aksjonær i Norske Skog, med en eierandel på 4,61 prosent, tilsvarende 8,75 millioner aksjer.Storvestre handlet også 20.354 aksjer under eget navn, og tok ett steg opp til plass 26 på topplisten med kontroll over 0,65 prosent av selskapet. solgte sist uke 250.000 aksjer i Thin Film Electronic gjennom investeringsselskapet Dukat AS. Det sendte aksjonæren ned fra syvende til åttende plass på topplisten.Dukat eier 2,68 prosent av aksjene i Thin Film etter transaksjonen.Voldbergs investeringsselskap Solon AS er også inne på eiersiden i Thin, men det ble ikke gjort noen handler gjennom selskapet sist uke.Dukat solgte for øvrig også 800.000 aksjer i Bionor Pharma sist uke, noe som sendte investeringsselskapet ned fire plasser til posisjonen som åttende største eier.Dukat kontrollerer nå 1,51 prosent av biotekselskapet.En annen kjent investor som kvittet seg med aksjer i Thin Film sist uke er . Gjennom sitt selskap Tigerstaden AS kvittet Skorstad seg med 387.531 Thin-aksjer, og fikk dermed en eierandel på 0,58 prosent.Tigerstaden er etter transaksjonen 29. største eier i Thin, ned fra 27. plass på forrige ukes oversikt.Etter å ha kvittet seg med 500 aksjer i selskapet satt Tigerstaden igjen med en eierandel på 0,79 prosent, tilsvarende 346.195 aksjer. Det ga fortsatt plass som 18. største eier. Home Capital AS hentet 166.876 aksjer i Sevan Marine sist uke, og tok med det et stort steg fra 20. til 12. plass på topplisten i selskapet.Eierandelen på 0,93 prosent tilsvarer en total beholdning på 488.237 aksjer.I Opera solgte gründer seg videre ned gjennom sitt Vivaldi Invest AS.170.000 færre aksjer betyr ett steg ned til 17. plass på topplisten, og en eierandel på 1,02 prosent.