Talismans Yme-utbygging skulle være kroneeksempelet på en kreativ tenkning på norsk sokkel. Ved hjelp av en ny plattform skulle et gammelt felt gjenåpnes og mange nye oljefat tynes ut.Men det har endt i total fiasko, skriver dn.Ifølge avisen har plattformen som ble montert på feltet vist seg å ikke holde mål, og må skrotes, til tross for at selskapet har brukt over ti milliarder på prosjektet.Tdiligere i år varslet selskapet at de ville legge ut de norske eiendelen for salg. Salget kan skje raskere enn ventet.- På britisk sokkel solgte vi i 2012 halvparten av selskapet til kinesiske Cinopec. Det er blitt kommunisert at Nordsjøen ikke lenger regnes som et kjerneområde for selskapet. Vi vil konsentrere oss om Columbia, Nord-Amerika og Fjerne Østen, sier talskvinne Talisman Canada, Phoebe Buckland til avisen.Etter det avisen kjenner til skal budfrist være allerede 15. oktober.